Freakdog, Medusa Touch’ç Tekrar Ziyaret Ediyor

Shrooms yönetmeni Paddy Breathnach’ın yeni korku filmi, bir grup parlak genç şeyde zar zor tolere edilen bir askının, bazı eğlence ve (içki) oyunları sırasında felç edici bir kaza geçirdiği bir intikam hikayesidir. 20’li yaşlarındaki bencil kişiler tüm sorumluluklarını bir yana bırakarak, ‘ucube köpek’ olarak adlandırdıkları ağır şekilde yaralanmış genç adamı, durumunun kritik olduğu yakındaki bir hastanede terk eder.

Nihai ve kanlı intikamı oldukça sıra dışı, çünkü mağdur genç kendi komasının uyuşukluğundan bunu canlandırıyor gibi görünüyor ve kaygısız bar-seti, zamanla birer birer düştükçe endişelerinin önemli ölçüde arttığını görüyor. genç slasher’ların onurlu geleneği.

Freakdog , Burton’ın “felaket yaratma gücüne” sahip gizemli bir telekinetik romancıyı oynadığı 1978 Richard Burton gerilim filmi The Medusa Touch’ın topraklarını yeniden ziyaret ediyor gibi görünüyor. Filmde, Burton’ın hastaneye kaldırılan karakteri John Morlar, adının sonunda tam bir gizem olduğu gösterilse de, sadece düşünce gücüyle Londra’nın West End bölgesindeki Center Point’in yan tarafına bir 747 çarpıyor ve bir dizide polis usulü tarzında anlatılan geri dönüşler düşmanlarından intikam aldığı görülüyor. Filmin sonunda, görünüşe göre hala komada olan Burton, Westminster katedralini de yok eder.

Yoksa Freakdog bunun yerine, tüm filmin oksipital lobdaki bir saniyelik aktivitede gerçekleştiği bir akıl hastası mı olacak? Freakdog, Sonbaharda Frightfest’te gösterilecek.

https://diziizle.blog/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
elektronik sigara istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı